Risoto de funghi
TM6 TM5

Risoto de funghi

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g queijo parmesão, em pedaços
  • 40 g funghi seco, picado
  • 750 g água
  • 100 g cebola, aprox. 1 unidade média
  • 30 g azeite de oliva
  • 300 g arroz arbóreo
  • 50 g vinho branco seco
  • 1 c. chá de sal
  • 30 g manteiga sem sal, gelada, em pedaços

Voeding
per 1 porção
Calorieën
2248.7 kJ / 537.5 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
74.8 g
Vetten
19.3 g
Verzadigd vet
8.4 g
Vezels
2.4 g
Natrium
870.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten