Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pomodorini datterini, a pezzetti
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2000 g di acqua
- 250 g di patate a pasta gialla intere, con la buccia
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1983.5 kJ / 474.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 284.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Pinsa farcita
3 Std.
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 godz.
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1 godz.
Calzone fritto
5h
Crostata al cioccolato con spaghetti di pere
1 Std. 15 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Crespelle ai funghi
1h 30min
Biscotti friabili al burro
2h 30min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 godz.