Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g grzybów, świeżych, np. kurki, podgrzybki, boczniaki, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 150 g cebuli, pokrojonej w 1 cm piórka
- 1500 g wody
-
150
g octu, białego, 10%
of 150 g octu jabłkowego, 10% - 10 g cukru
- 10 g soli, plus dodatkowo 1 łyżeczka
- 4 liście laurowe, suszone
- 12 ziaren pieprzu czarnego
- 4 łyżeczki gorczycy
- 8 ziaren ziela angielskiego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 309.7 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1574.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indyk à la Wellington z sosem grzybowym
1hod. 40min
Likier lodowy (Ice'ówka)
15 Min
Szybka nalewka malinowa
49 godz. 55 min
Sałatka z buraków i papryki do słoików (TM6)
2u. 40min
Likier limoncello (na spirytusie)
193 godz.
Sos do potraw z grilla
15 Min
Tosty z serem i grzybami
2h 10min
Twarożek ziołowy
10 Min
Sos duński
15 Min
Ogórki w zalewie gyros (TM5)
6 Std. 30 Min
Kawa po meksykańsku (Café de Olla)
30 Min
Fettucine z grzybami
40 Min