Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g grzybów, świeżych, np. kurki, podgrzybki, boczniaki, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 150 g cebuli, pokrojonej w 1 cm piórka
- 1500 g wody
-
150
g octu, białego, 10%
of 150 g octu jabłkowego, 10% - 10 g cukru
- 10 g soli, plus dodatkowo 1 łyżeczka
- 4 liście laurowe, suszone
- 12 ziaren pieprzu czarnego
- 4 łyżeczki gorczycy
- 8 ziaren ziela angielskiego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 309.7 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1574.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka z kapusty do słoików (TM6)
4 godz. 45 min
Ogórki w zalewie curry (TM5)
25min
Sałatka szwedzka z krojonych ogórków (TM6)
2h 30min
Ogórki w zalewie gyros (TM6)
6 Std. 30 Min
Pikle z krojonych ogórków (TM6)
48 Std. 20 Min
Sałatka szwedzka
3 Std. 40 Min
Ogórki w pikantnej zalewie (TM5)
3h 30min
Sałatka z zielonych pomidorów (TM6)
50h
Ogórki w pikantnej zalewie (TM6)
3h 30min
Sałatka z krojonych warzyw do słoików (TM6)
2 Std. 45 Min
Ogórki w zalewie curry (TM6)
25min
Pikle z krojonej cukinii (TM6)
48 Std. 25 Min