Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva e più un po' per guarnire
-
650
g di pomodori maturi, tagliati in quarti
of 650 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola (1 scatola da 400 g e una da 230 g), completare con acqua fino a ottenere 600 g - 50 g di concentrato di pomodoro (vedi consigli) (optioneel)
- 400 g di acqua
-
100
g di vino rosso
of 100 g di acqua - 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso per risotto (tempo di cottura 20 min.)
-
1
mazzetto di basilico, fresco (circa 20 g)
of 1 mazzetto di basilico thai, fresco (circa 20 g) - 4 pizzichi di fior di sale (optioneel)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2218 kJ / 530.1 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 69.9 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 min
Grittibänz dolci
2h 15min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30p
Tiramisù
5 godz. 20 min
Risotto Cinque P
30p
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Torta salata alle verdure
1óra
Base per pizza
49h 30min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Geen beoordelingen
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Purè di patate nature
55p