Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de pepino, sin pelar, con las puntas recortadas, cortadas en gajos no más largos que el prensador.
- 1 chile rojo, fresco, sin semillas, cortadas en trozos grandes
- 5 g hojas de cilantro
- 2 dientes de ajo
- 30 g aceite vegetal
- 1 cda de pasta de chile coreano, gochugaru
- 1 cda de vinagre de arroz
- ½ cdita de azúcar
- 2 cdas de salsa de soya, baja en sodio
- 2 pizcas de sal
- semillas de ajonjolí, blancas, para espolvorear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 419.7 kJ / 100.3 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 363.8 mg
Alternatieve recepten
Crema de betabel
40min
Sopa de verdolagas
50min
Caldo loco huasteco
1h
Agua de pepino con limón y chía
25min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Sopa de jitomate con amaranto
20 Min
Latte de rosas y jamaica TM6
10 Min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2 godz. 45 min
Ensalada de bacalao con aderezo de mango
35 Min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50min
Jugo antigripal
5min
Verduras en salsa morita
35 Min