Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 biscuits Oréo® (classique)
- 40 g de beurre doux, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fromage à tartiner
- 70 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2464.9 kJ / 589.1 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 553.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mujadara (riz aux lentilles et aux oignons frits)
55min
Beignets en 3 ingrédients
25min
Sirop apaisant au miel et au safran
1 godz.
Chocolat liégeois
4h 30min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2h 20min
Virgin mojito à la fraise
15min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Cheesecake aux speculoos
1 godz.