Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na tenké plátky (pouze bílá část)
- 1 konzerva sterilované kukuřice, odkapané (cca 280 gramů)
- 2 - 3 polévkové lžíce majonézy
- 2 špetky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Variace na vlašský salát
5min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min
Hanácký salát
5min
Ředkvičková pomazánka
5min
Hermelínová pěna
10min
Podzimní dýňový salát
10min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5min
Mrkvovo-rukolový dip
40min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 Min
Coleslaw
10min