Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho italiano
- 1 c. chá de alho em pó
- 1 c. chá de cebola em pó
- 10 g açúcar
- 2 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de manjericão, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 20 g talo de aipo
- 50 g azeite
- 20 g vinagre
Recheio
- 150 g bacon fatiado
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- 120 g açúcar mascavado escuro
- 70 g conhaque
- 20 g vinagre de sidra
- 140 g polpa de tomate
- 100 g ketchup
- 1 malagueta vermelha, s/ sementes
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 800 g carne de porco p/ guisar cortada em pedaços
- 2 c. sopa de molho inglês
- 12 pães tipo saloio
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Técnica Placas de lasanha
30 min
Panados de carne de porco - Kotlety mielone
30 min
Garibaldis
5 Std.
Megassanduiche com pão de alho
Pas d’évaluation
Caldo de carne
40 min
Chamuças de batata e coentros
45 min
Técnica Penne
Pas d’évaluation
Gelado de menta e chocolate
24 godz.
Vitela tonnata
50 min
Monstro das bolachas
1 godz. 20 min
Pastel de vento
3h
Pita shoarma de frango
8h