涼拌青木瓜

涼拌青木瓜

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
300 克

Ingrediënten

  • 青木瓜 去皮,切絲
    250 克
  • 李型番茄 對半切
    6 顆
  • 四季豆 (optioneel) 切斜薄片
    3 枝
  • 椰糖
    2 茶匙
  • 羅望子汁
    1 大匙
  • 30 克
  • 辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露 依個人口味調整
    1 - 1 ½ 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 克

Eiwitten 4.151 g
Calorieën 580 kJ / 138 kcal
Vetten 2.061 g
Vezels 4.714 g
Koolhydraten 27.801 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...