Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schoko-Kirsch-Teig
- 100 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 250 g Butter, in Stücken
- 310 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 80 g Milch
- 60 g Kakaopulver
- 350 g Mehl
- 1 Päckchen Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Schattenmorellen, Abtropfgew. 370 g)
- 25 g Speisestärke
Amarettini-Streusel
- 180 g Mehl
- 160 g Zucker
- 120 g Butter, in Stücken
- 70 g Amarettini
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Mandel-Kirsch-Kuchen
1h 30min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 Std. 15 Min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1sa 10 dk
Nusskuchen
1 godz.
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1 godz.
Apfelkuchen satt
1h 30min
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min