Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schoko-Kirsch-Teig
- 100 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 250 g Butter, in Stücken
- 310 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 80 g Milch
- 60 g Kakaopulver
- 350 g Mehl
- 1 Päckchen Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Schattenmorellen, Abtropfgew. 370 g)
- 25 g Speisestärke
Amarettini-Streusel
- 180 g Mehl
- 160 g Zucker
- 120 g Butter, in Stücken
- 70 g Amarettini
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Schoko-Nuss-Kuchen mit Mango
2h 40min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 godz.
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4h 30min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1h 30min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10min
Birnen-Schoko-Kuchen
1 godz. 15 min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 godz. 20 min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 godz.
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5 min
Apfelkuchen satt
1h 30min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min