Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek
- 300 g masy kajmakowej (patrz wskazówka)
- 2 żółtka
- 2 jajka
- 20 g cukru
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 40 g mąki pszennej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1518 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 29 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polewa toffi
25min
Lody ciasteczkowe
5h 10min
Karnawałowe castagnole
1h
Pływające wyspy
45min
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Słodki pudding toffi
1h
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
10min
Deser z solonym karmelem
1h
Karmelowe fondant
15min
Fondue czekoladowe z owocami i orzechową posypką
20min
Czekoladowe słoiczki
40min
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.