Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua, di cui 200 g tiepida
- 250 g di patate, sbucciate e a pezzi
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 1
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di miele
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 9030 kJ / 2158 kcal
- Eiwitten
- 63.2 g
- Koolhydraten
- 433 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 31.9 g
- Natrium
- 3997.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cracker al farro
2hod.
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Crostata ai cachi freschi
1 Std.
Gelato al melone
15 Min
Lingue croccanti
45 Min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Gelato al parrozzo
10h 30min
Focaccia alle cipolle
2ωρ. 40 λεπτ.
Gelato leggero alle albicocche
10min
Bussolà alla vicentina
1 Std.
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4hod. 40min
Pane all'acqua
4hod.