Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga em temperatura ambiente, mais q. b. para untar
- 200 g tomates, aprox. 2 unidades, maduros, cortados ao meio, sem sementes
- 120 g água
- 1 c. sopa de açúcar demerara
- 2 c. chá de fermento biológico seco
- 200 g farinha de trigo branca
- 50 g farinha de trigo integral
- 1 c. chá de sal
- q.b. farinha de trigo, para polvilhar
- 300 g queijo muçarela ou prato, em fatias ou em pedaços
- 1 c. sopa de orégano seco, mais q. b. para polvilhar
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1229.4 kJ / 293.8 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 683.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto básico
30min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Patê de queijos
5 min
Pão de iogurte
1h 20 min
Brigadeiro de colher
20 min
Maionese com ovos aquecidos
10 min
Arroz e feijão tradicional
13hod. 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20 min
Pastel de carne
3h 15 min
Pão de batata recheado
1h 25min
Molho vinagrete
15min
Escondidinho de carne
1h 15 min