Apparaten en accessoires
凉拌胡萝卜莴笋丝
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
2 人份
Ingrediënten
-
莴笋 去皮,切成能放入进料口的宽度400 克
-
胡萝卜 去皮,切成能放入进料口的宽度100 克
-
盐 约10克,腌制用2 茶匙
-
饮用水 冲洗用适量
-
盐1 小撮
-
葱 切葱花2 根
-
油25 克
-
麻油10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
2455.6 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
869.6 kJ /
207.9 kcal
Vetten
18.2 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepten
China
China