Apparaten en accessoires
Pão Italiano com biga
Voorbereiding. 20min
Totaal 24u.
4 doses
Ingrediënten
Biga
-
água90 g
-
fermento de padeiro fresco1 g
-
farinha tipo 65180 g
Massa
-
farinha tipo 65150 g
-
água150 g
-
fermento de padeiro fresco2 g
-
sal6 g
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água fria300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
588.8 mg
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
1256.3 kJ /
300.3 kcal
Vetten
1.5 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
60.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Padaria doce e salgada
6 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Espargos em conserva
Geen beoordelingen
Quentão simples
Geen beoordelingen
Pão pita
1u. 10min
Xarope de vinho tinto
Geen beoordelingen
Pão doce
3u. 10min
Menu: Sopa de tortellini com carne picada e compota de frutas
Geen beoordelingen
Roux
Geen beoordelingen
Caracóis de manteiga de amendoim e frutos vermelhos
1u. 50min
Mistura para pão integral
10min
Pão rápido com passas e sementes de abóbora com húmus de couve-flor assada
Geen beoordelingen
Piza carbonara
1u.
Pão alentejano
3u. 20min