Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Wasser
- 10 g Zucker
-
15
g frische Germ
of 7 g Trockengerm - 400 g Weizenmehl, Type 550 bzw. 700
- 25 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 EL Olivenöl
- 30 g Nüsse, ganz, gemischt
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Ricotta
- 100 g Joghurt
- 5 g Zitronenschale, gerieben
- 3 - 5 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 150 g Cherrytomaten, verschiedene Farben
- 20 g essbare Blüten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2691 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 667 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cool Strawberry Caipiroska
10 Min
Immunbooster aus Ingwer, Kurkuma, Honig und Zitrone
10 Min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25min
Süßes Püree aus Trockenfrüchten
8 godz. 10 min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Gefüllter Putenbraten
1 Std. 50 Min
Skandinavischer Brunch
1h 10min
Ruckzuck-Müsli
5min
Gedämpfte süß-saure Fleischtascherl
1h 10min
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1h 10min
Fruchtpudding (aus Resten)
25min