Apparaten en accessoires
Yam Pottage (Asaro)
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
769 kJ /
183.8 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
42.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
West African
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 h
Lemonade
5 min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 min
Mojito mocktail
5 min
Egusi Stew
1 h 30 min
Caramel Cereal Bars
1 h
Herbal Tea and Biscotti
55 min
Jollof Rice
1 h 20 min
Moi Moi
1 h
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 h
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10 min
Lafun (Amala)
10 min