Apparaten en accessoires
Yam Pottage (Asaro)
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
769 kJ /
183.8 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
42.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
West African
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Hunters Stew (Bigos)
1u. 30min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Egusi Stew
1u. 30min
Jollof Rice
1u. 20min
Vanilla Coffee Frappé
4u. 25min
Spanish Brunch
1u. 15min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10min
Moi Moi
1u.
Lafun (Amala)
10min
Hazelnut Coffee
5min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min