Apparaten en accessoires
Yam Pottage (Asaro)
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
183.8 kcal /
769 kJ
Eiwitten
3.9 g
Vetten
0.7 g
Koolhydraten
42.1 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
57.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

West African
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland