Sous-vide biff med bearnaisesås

Sous-vide biff med bearnaisesås

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portioner

Ingrediënten

  • oxfilébiffar (180–200 g vardera, 3 cm tjock)
    4
  • havssalt
    2 teskedar
  • malen svartpeppar
    ¾ tesked
  • färsk timjan
    4 kvistar
  • vatten (ungefär), se till att påsarna är helt täckta med vatten (se tips)
    1400 g
  • citronsaft (se tips)
    30 g
    1 tesked askorbinsyra
  • schalottenlök
    50 g
  • färsk dragon endast bladen, efter smak
    1 - 2 kvistar
  • vitt vin, torrt
    50 g
  • vitvinsvinäger
    15 g
  • smör tärnat + 1 msk för stekning
    200 g
  • äggulor från medelstora ägg
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 93 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2926 kJ / 698 kcal
Vetten 56 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen