Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de azúcar
- 330 g de leche
- 5 g de levadura de panadería deshidratada (1 sobre)
- 80 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 650 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 yema de huevo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 215.7 mg
Alternatieve recepten
Pan de agua
3h
Bollitos para la cena
1h 40 min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Pan blanco
3h 10 min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Masa de pan básica
1h
Pan de caja
2h 15 min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Pan al vapor
2h 25min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 godz. 30 min
Medias noches
1h 20 min
Espuma de fresas
5 Min