Compatibele versies
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creme de cogumelos
- 10 g cogumelos porcini secos
- 150 g água muito quente
- 700 g lombo de vaca, numa só peça
- 1 - 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de pimenta preta
- 1 fio de azeite
- 300 g cogumelos Paris cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 80 g chalota cortada em metades
- 3 - 4 pés de tomilho, só as folhas
-
120
g vinho do Porto
of 120 g vinho da Madeira
Montagem
- 250 g massa folhada
- 1 ovo batido
Cenouras, puré e molho
- 500 g água
- 600 g cenoura cortada em rodelas (5 cm aprox.)
- 350 g leite gordo
- 1000 g batata, casca vermelha cortada em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 50 g vinho doce (Madeira, Porto, etc.)
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- 25 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4965.9 kJ / 1186.9 kcal
- Eiwitten
- 55.1 g
- Koolhydraten
- 105.2 g
- Vetten
- 57.8 g
- Verzadigd vet
- 23.4 g
- Vezels
- 12.8 g
- Natrium
- 2208.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de lentilhas com puré de batata-doce, aipo e brócolos
1h
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1h 15min
Pão mediterrâneo sem glúten
1h 15min
Pad thai de abóbora
40min
Marinada coreana para porco
5min
Quiche Lorraine sem glúten
1h 30min
Rösti bearnês -TM5
40min
Pregado e texturas de couve-flor
Geen beoordelingen
Trutas recheadas à moda de Bragança
Geen beoordelingen
Carpaccio de ananás com sorvete de morango - TM6
20min
Piza Big Mac
1h 30min
Túlipas com espuma de ananás
1h