Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g pâine, veche de o zi, ruptă grosier
- 20 g ceapă
- ½ - 1 linguriță sare de mare
- 120 g unt, moale
- 250 g ciuperci proaspete (ex. Chestnut sau Portobello), sferturi
- 100 g cremă de brânză
- ½ linguriță nucșoară, întreagă, rasă
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 3 fire pătrunjel proaspăt
- Voeding
- per 100 grame
- Calorieën
- 1350 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de sfeclă roșie
Geen beoordelingen
Risotto cu sparanghel și leurdă
35 Min
Cremă de brânză în stil italian
4 godz. 10 min
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40 Min
Mămăligă cremoasă
25 Min
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35 Min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25min
Salată coleslaw
10 Min
Budincă lipicioasă cu caramel
1 Std. 55 Min
Trio de grisine
1 Std. 40 Min
Supă de cartofi și ciuperci porcini
30 Min
Pâté de ciuperci
1 Std. 25 Min