番茄炖牛腩

番茄炖牛腩

4.1 82 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 干辣椒 切段
    2 支
  • 番茄酱 如:梅林牌
    150 克
  • 番茄 切块
    600 克
  • 牛腩块 热水汆烫,3x3厘米
    700 克
  • 干红葡萄酒
    50 克
  • 桂皮
    1 块
  • 八角
    2 个
  • 2 茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    2 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1270.2 mg
Eiwitten 17.6 g
Calorieën 833.4 kJ / 199.2 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 17.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...