虾皮炒包菜(TM6)

虾皮炒包菜(TM6)

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 包菜 取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分
    400 克
  • 胡萝卜 去皮切段,可以放入进料口的大小
    100 克
  • 30 克
  • 淡味虾皮 约2茶匙
    3 克
  • 约2-3克
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 334.3 mg
Eiwitten 4.4 g
Calorieën 803.5 kJ / 203 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 13.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...