Apparaten en accessoires
虾皮炒包菜(TM6)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
包菜 取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分400 克
-
胡萝卜 去皮切段,可以放入进料口的大小100 克
-
油30 克
-
淡味虾皮 约2茶匙3 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
334.3 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
803.5 kJ /
203 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
13.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 recepten
China
China