Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón gravlax
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
- 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
- 2 cucharadas de brandy
Crema de queso y hierbas
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 250 g de queso cremoso
- 50 g de mayonesa
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 12 minicroissants
- 3 - 4 hojas de lechuga batavia, troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1249 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 3036.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 Min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15 Min
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 Std. 10 Min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 Min
Arrollado de salmón en aguacate
40 Min
Ensalada de canónigos con salmón
10 Min
Pimientos de Padrón rellenos
30 Min
Postre de yogur, lima y coco
10 Min
Sorbete de mojito
5 Min
Tiramisú a la naranja
6h 25min