Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón gravlax
- 150 g de azúcar
- 150 g de sal gorda
- 1 cucharadita colmada de semillas de hinojo
- 30 - 40 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 1000 g de lomo de salmón fresco con piel
- 2 cucharadas de brandy
Crema de queso y hierbas
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 250 g de queso cremoso
- 50 g de mayonesa
- 10 g de zumo de limón
Montaje
- 12 minicroissants
- 3 - 4 hojas de lechuga batavia, troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1249 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 3036.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos rellenos de aguacate y atún
55 min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 Min
Ensaladilla de gambas
1h
Entrecots marinados con salsa de frutos rojos y ensalada
4 Std. 30 Min
Fruta con miel y limón
15 Min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min
Ensalada de frutos del mar con vinagreta de puerro
1h 20 min
Ensalada de tomate con ventresca
45 Min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 Min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1 godz. 30 min
Ensalada Waldorf con pollo
30 min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 Min