Apparaten en accessoires
Kashmiri-ris
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 portioner
Ingrediënten
-
basmatiris350 g
-
kardemummakapslar3
-
kryddnejlikor3
-
kanelstång1
-
torkad malen gurkmeja1 tesked
-
saffranstrådar1 nypa
-
vegetabilisk olja30 g
-
vitlöksklyftor3
-
vatten1000 g
-
salt½ tesked
-
lök delad i halvor100 g
-
hasselnötter20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1167.3 kJ /
279 kcal
Vetten
7 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Smaker från Indien
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Blomkålsmos
Nessuna valutazione
Bulgur
Nessuna valutazione
Stekt sparris
Nessuna valutazione
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nessuna valutazione
Fänkålssallad
Nessuna valutazione
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Nessuna valutazione
Naanbröd med lök och kummin
Nessuna valutazione
Potatis- och rotsellerigratäng
Nessuna valutazione
Rosmarin- och rotfruktsmos
Nessuna valutazione
Miso-aubergine (sous-vide)
Nessuna valutazione
Janssons Frestelse
1h 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Nessuna valutazione