韓式蒸蛋

韓式蒸蛋

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 人份

Ingrediënten

  • 丁香魚乾 去頭
    6 - 7 個
  • 昆布
    4 克
  • 800 克
  • 4 顆
  • 魚露
    20 克
  • 青蔥 切蔥花
    1 支
  • 熟白芝麻
  • 韓國麻油

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 478.5 mg
Eiwitten 6.2 g
Calorieën 271 kJ / 64.8 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 0.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...