Apparaten en accessoires
韓式蒸蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 人份
Ingrediënten
-
丁香魚乾 去頭6 - 7 個
-
昆布4 克
-
水800 克
-
蛋4 顆
-
魚露20 克
-
青蔥 切蔥花1 支
-
熟白芝麻
-
韓國麻油
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
478.5 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
271 kJ /
64.8 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品.蒸膳美
10 recepten
Taiwan
Taiwan