Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Fougasse mentonnaise
3 Std. 15 Min
Tartinade de fromage à l'italienne
4h 10min
Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger
25 min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes (TM6)
15 min
Cantucci
1h 15min
Cornes de gazelle
1h
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Fruits déguisés
45 min
Baklavas libanais
1 Std. 5 Min
Lunettes à la confiture
2 Std. 25 Min
Focaccia italienne
5h 10min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h