Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Nougat de Montélimar
3h 30 min.
Bûche mangue passion et noix de coco
10 godz. 40 min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 Std. 25 Min
Fruits déguisés
45 min.
Calissons d'Aix
24h
Navettes
2h
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13h 20 min.
Nougats noirs
3h
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Pastéis de nata
50 min.
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1h 15 min.