Apparaten en accessoires
Rosmarin- och rotfruktsmos
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 portioner
Ingrediënten
-
vatten500 g
-
morot skuren i bitar (ca 2-3 cm)200 g
-
sötpotatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
potatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
salt1 tesked
-
malen peppar efter smak1 - 2 nypor
-
torkad rosmarin, hackad efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja plus extra för servering30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
465 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
812 kJ /
194 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hållbart & Gott!
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Blomkålsmos
Geen beoordelingen
Bulgur
Geen beoordelingen
Stekt sparris
Geen beoordelingen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Geen beoordelingen
Fänkålssallad
Geen beoordelingen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Geen beoordelingen
Kashmiri-ris
Geen beoordelingen
Naanbröd med lök och kummin
Geen beoordelingen
Potatis- och rotsellerigratäng
Geen beoordelingen
Miso-aubergine (sous-vide)
Geen beoordelingen
Janssons Frestelse
1u. 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Geen beoordelingen