Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Yedikule marulu, besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık, parçalara bölünmüş
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1416.7 kJ / 338.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 683.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 godz.
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 godz.
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 godz. 15 min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 min
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min