Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte à cake
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre, fondu, et un peu pour le moule
- 1 yaourt nature
- 150 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Réalisation du sirop de sucre (facultatif)
- 30 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'eau de fleur d'oranger
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2315 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1 godz.
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 min
Moelleux citron-myrtille
1h 5 min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30 min.
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5 min
Muffin abricot-pistache
55 min
Cake orange-pavot
1 godz.
Pancakes aux fruits secs et aux dattes
15min
Cake pomme et cannelle
55 min
Gâteau moelleux au citron
1 godz.
Babka pistache et fleur d'oranger
4 Std. 5 Min