Apparaten en accessoires
Trifle med champagne och bär
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 glas
Ingrediënten
Krossade savoiardikex
-
savoiardikex halverade200 g
Bärsås
-
250 g frysta jordgubbarfärska jordgubbar250 g
-
250 g frysta hallonfärska hallon250 g
-
citronsaft30 g
-
socker100 g
-
mousserande vin200 g
-
agar agar1 ½ teskedar
Kräm
-
socker50 g
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt300 g
-
mascarponeost300 g
Montering
-
200 g cocktailbär, till garneringröda vinbär till garnering200 g
-
färska myntablad till garnering20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
22.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nyårsbuffé
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Jultårta
Geen beoordelingen
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Geen beoordelingen
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Geen beoordelingen
Snöflingetårta
Geen beoordelingen
Apelsinringar
Geen beoordelingen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Geen beoordelingen
Mandelstjärnor
1u. 15min
Julgran av kakor
Geen beoordelingen
Honung- & sesamkakor
Geen beoordelingen
Pumpapudding
1u. 15min
Mint Choc Chip
Geen beoordelingen