Trifle med champagne och bär

Trifle med champagne och bär

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 glas

Ingrediënten

Krossade savoiardikex
  • savoiardikex halverade
    200 g
Bärsås
  • färska jordgubbar
    250 g
    250 g frysta jordgubbar
  • färska hallon
    250 g
    250 g frysta hallon
  • citronsaft
    30 g
  • socker
    100 g
  • mousserande vin
    200 g
  • agar agar
    1 ½ teskedar
Kräm
  • socker
    50 g
  • vispgrädde, 30–40 % fetthalt
    300 g
  • mascarponeost
    300 g
Montering
  • röda vinbär till garnering
    200 g
    200 g cocktailbär, till garnering
  • färska myntablad till garnering
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 glas

Natrium 95.5 mg
Eiwitten 3.3 g
Calorieën 1010.3 kJ / 241.5 kcal
Vetten 14.8 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 22.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen