Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 portioner

Ingrediënten

Pavlovakrans
  • socker
    250 g
  • äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur
    200 g
  • vinäger
    1 tesked
  • äkta vaniljextrakt
    1 tesked
  • majsmjöl (stärkelse)
    10 g
Halloncoulis
  • hallon
    200 g
    200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperatur
  • socker
    100 g
  • citronsaft
    20 g
Vispad grädde och montering
  • vispgrädde, 30–40 % fetthalt
    500 g
  • fikon (optioneel)
    2 - 4
  • granatäpple urkärnad
    1
  • färska myntablad
    2 kvistar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 54.4 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen