Apparaten en accessoires
Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u.
10 portioner
Ingrediënten
Pavlovakrans
-
socker250 g
-
äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur200 g
-
vinäger1 tesked
-
äkta vaniljextrakt1 tesked
-
majsmjöl (stärkelse)10 g
Halloncoulis
-
200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperaturhallon200 g
-
socker100 g
-
citronsaft20 g
Vispad grädde och montering
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt500 g
-
fikon (optioneel)2 - 4
-
granatäpple urkärnad1
-
färska myntablad2 kvistar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
54.4 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
45.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nyårsbuffé
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Jultårta
Geen beoordelingen
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Geen beoordelingen
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Geen beoordelingen
Snöflingetårta
Geen beoordelingen
Apelsinringar
Geen beoordelingen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Geen beoordelingen
Mandelstjärnor
1u. 15min
Julgran av kakor
Geen beoordelingen
Honung- & sesamkakor
Geen beoordelingen
Pumpapudding
1u. 15min
Mint Choc Chip
Geen beoordelingen