Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 170 g di latte intero
- 80 g di olio di arachidi
Bagna al cioccolato
- 300 g di latte intero
- 50 g di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Crema di mascarpone
- 120 g di zucchero
- 4 uova a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 300 g di biscotti savoiardi
- 50 g di cioccolato fondente in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4183.1 kJ / 999.8 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 70.5 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 171.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20min
Torta cuore soffice panna e caffè
4h 30min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1h
Besciamella
15 Min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2 Std.
Risotto zucchine e pancetta
35min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Pan di spagna panna e fragole
2 Std.
Crema Bimby® al caffè
1h
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1 Std. 30 Min