Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 170 g di latte intero
- 80 g di olio di arachidi
Bagna al cioccolato
- 300 g di latte intero
- 50 g di cioccolato fondente
- 1000 g di acqua
Crema di mascarpone
- 120 g di zucchero
- 4 uova a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 300 g di biscotti savoiardi
- 50 g di cioccolato fondente in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4183.1 kJ / 999.8 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 70.5 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 171.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Gelato al caramello con popcorn
8 Std.
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 min
Torta di cous cous con frutta
1h 50min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5 Std. 30 Min
Cioccolata calda con meringhe
3h 30 min
Purè di patate all'aglio
50 Min
Cestini dolci con crema al formaggio
30 min
Purè di patate nature
55 min
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3h 30 min