Apparaten en accessoires
米酒蛤蜊蒸丝瓜
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 15min
4 人份
Ingrediënten
-
丝瓜 去皮,切块250 克
-
蛤蜊 泡水吐沙300 克
-
葱 切段10 克
-
姜 切丝10 克
-
高汤50 克
-
米酒1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.26 g
Calorieën
291 kJ /
69 kcal
Vetten
0.66 g
Vezels
0.49 g
Koolhydraten
5.65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台湾四季家常菜
71 recepten
China
China