Apparaten en accessoires
香煎土豆丝饼(TM5)
Voorbereiding. 35min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
洋葱 一切二100 克
-
粉质土豆 切成可以放入进料口的大小750 克
-
蒜头 (optioneel)1 - 2 瓣
-
面粉 再额外准备些70 克
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
盐1 - 1 ½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
油炸用蔬菜油
-
酸奶油200 克
-
糖粉 (optioneel) 撒粉用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
804.1 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
1492.6 kJ /
356.7 kcal
Vetten
13 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
50.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepten
China
China