Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 296 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Soda Bread (pane irlandese)
45min
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane agli spinaci
3 Std.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 Std. 15 Min
Cornetto di Matera
4h 30min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
La colomba perfetta
7h
Pane alla zucca con uvetta
19h
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Focaccia alle carote
3h 30min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.