Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 44 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
20 fette

Ingrediënten

  • 650 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 100 g farina tipo 2
  • 15 g zucchero
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 75 g di mandorle pelate
  • 15 g di sale + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 296 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 603.5 kJ / 144.3 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 22.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...