Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 296 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Impasto per pane veloce
45 min
Ciambellone all'uva
1h
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Focaccia alle carote
3u. 30min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Bocconcini nocciola e caffè
1h
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.