Apparaten en accessoires
青柠柚子醋猪耳朵
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 人份
Ingrediënten
-
洋葱½ 颗
-
水1300 克
-
葱 打结2 根
-
姜2 片
-
料酒50 克
-
猪耳朵 切大块350 克
-
冰水 冷却用适量
-
柚子醋 根据个人口味调节2 - 3 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
青柠 取皮刨丝,半颗挤出汁水1 颗
-
辣椒粉适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
373.3 mg
Eiwitten
17.4 g
Calorieën
728.3 kJ /
174.3 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
3.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家庭小酒馆
15 recepten
China
China