Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g wody, letniej
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 500 g mąki pszennej, typu 450-550, plus dodatkowa ilość do oprószenia (patrz wskazówka)
- 60 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka soli, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 339.1 kJ / 81.1 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 78.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)
1 godz. 15 min
Pieczywo maca
50 Min
Świderki z makiem
2 godz. 10 min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 min
Mleczne bułki do odrywania
4h
Imprezowe kąski preclowe
1 godz. 20 min
Turecki płaski chleb
2h
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 godz. 40 min
Paluszki z serem i ziołami
40min
Włoskie grissini
2h
Meksykańskie zaplatane bułki
2h
Placek czosnkowo-serowy
2h