Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Curd
- 85 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 2 large eggs
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Puff Pastry Tarts
- 1 large egg
- 1 Tbsp whole milk
- plain flour, for dusting
-
1000
g puff pastry, ready-made, two rectangular blocks
of quick puff pastry, homemade (see tip) - 1 - 1 ½ Tbsp caster sugar
Finalisation
- 600 g nectarines, ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)
- 250 g mascarpone, chilled
- 80 g double cream, chilled
- 1 ½ Tbsp pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for serving
- 2 Tbsp mint leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Danish slice
40p
Star Pizza
1h 45min
Crispy olives
1óra 30p
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40 min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1óra
Praline Cheesecake
4h 10 min
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Cinnamon and Date Twists
50p
Caramel, date and walnut bundt
1óra 15p
Pull-apart pizza sun
1óra 30p
Brunch bread
1óra 15p