Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g mleka
-
20
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) - 1 łyżeczka cukru
- 50 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 500 g mąki pszennej, typu 450-550, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 3 jajka (w tym 1 roztrzepane, do posmarowania)
- ¾ łyżeczki soli
- mak, do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1069.2 kJ / 255.6 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 28.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plecione bułki z makiem
14 Std. 30 Min
Szybkie kajzerki
1 Std. 50 Min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Bajgle z makiem
1 godz. 25 min
Chleb portugalski (Pão de água)
4 Std.
Chleb tygrysi
4 Std.
Bułki maślane z ziarnami
2 Std.
Zakwas pszenno-jabłkowy
48h 20min
Chleb codzienny na drożdżach
3 Std. 45 Min
Słonecznikowe bagietki
1h 10min
Kajzerki
15 godz. 45 min
Mleczne bułki do odrywania
4 Std.