Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon curd
- 85 g di zucchero
- 1 limone, la scorza e il succo
- 2 uova, grandi (63-73 g)
- 50 g di burro, a pezzi
Gusci di pasta sfoglia
- 1 uovo
- 1 cucchiaio latte
- 750 g di pasta sfoglia, due fogli rettangolari
- 1 - 1 ½ cucchiaio di zucchero
Terminare la preparazione
- 600 g di pesche nettarine mature, ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 250 g di mascarpone, freddo
- 80 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 1 ½ cucchiaio di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati tritati
- 2 cucchiai di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 godz.
Trancetti di zucchero croccanti
3 godz.
Cremoso al pistacchio
2h 30min
Antipasti caldi di mare (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Tegole al cacao con mandorle
12sa 30 dk
Gelato al caramello salato
8 godz. 25 min
Nfigghiulate Siciliane
3 Std. 50 Min
Mini colombine all'arancia candita
1 Std. 30 Min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2 Std. 45 Min
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Sandwich colorati
3h 15 min
Petit Four
1h