Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlova
- 220 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 albumi, temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di cremor tartaro (optioneel)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
Pere arancioni al vapore
- 250 g di pere (pere piccole), mature ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di zeste di arancio grattugiate (da 1 arancia)
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 2 bacche di anice stellato
- 1 stecca di cannella
- 20 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 400 g di panna (30-40% di grassi), ben fredda
- 1 - 2 cucchiai di mandorle a bastoncini, tostate
- 1 cucchiaio di riccioli di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1484 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi ai funghi
3h 30 min
Tagliolini al tartufo
45 min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15 min
Olio al timo e aceto di lamponi
Geen beoordelingen
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30min
Thai tom yum
1h 30 min
Grissini cipolla e pancetta
3óra
Salsa mousseline
20 min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Torta a scacchi
7 Std.
Cioccolata da sciogliere
Geen beoordelingen
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min