
Apparaten en accessoires
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
227.4 kcal /
951.3 kJ
Eiwitten
6.4 g
Vetten
17.2 g
Koolhydraten
14.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
4.1 g
Natrium
158.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Komkommersalade met dille
10min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Risottata met kip en champignons
40min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min