Apparaten en accessoires
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
158.2 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
951.3 kJ /
227.4 kcal
Vetten
17.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
4.1 g
Koolhydraten
14.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Marsepein halve maan koekjes
30min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min