Apparaten en accessoires
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
158.2 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
951.3 kJ /
227.4 kcal
Vetten
17.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
4.1 g
Koolhydraten
14.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Rabarbertaart
55min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Rabarber-munt cocktail
2u.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Tomaat basilicum spread
5min