Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa

Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa

3.4 18 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 5min
4 porcje

Ingrediënten

  • 45 g oliwy z oliwek
  • 200 g migdałów, blanszowanych
  • 4 ząbki czosnku
  • 100 g białego chleba bez skórki
  • 600 - 700 g wody
  • 20 - 25 g białego octu winnego
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 8 - 10 jasnych winogron przekrojonych na pół, do dekoracji

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 1013.1 mg
Eiwitten 13.6 g
Calorieën 1980.4 kJ / 473.3 kcal
Vetten 38.2 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 24.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...