Compatibele versies
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g oliwy z oliwek
- 200 g migdałów, blanszowanych
- 4 ząbki czosnku
- 100 g białego chleba, bez skórki
- 600 - 700 g wody
- 20 - 25 g białego octu winnego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 8 - 10 jasnych winogron, przekrojonych na pół, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1980.4 kJ / 473.3 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1013.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3h 20min
Zupa rybna z szafranem
50 Min
Kokosowy chłodnik z awokado
15 Min
Anchoiada
10 min
Chłodnik z melona z szynką parmeńską
1 Std. 20 Min
Gazpacho morelowo-pomidorowe
1 godz. 15 min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 Min
Chłodnik z bobu z orzechami włoskimi
1 godz. 15 min
"Flan" na zimno z bananami i ciastkami korzennymi
4h 30min
Ananasowe paczuszki
1 godz.
Zupa ogórkowa z szaszłykami z krewetek
35 Min
"Dżem" bekonowy
1 Std. 20 Min