炒青菜

炒青菜

4.4 139 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜头
    10 克
  • 15 克
  • 青菜 或任何绿色蔬菜,切段(见要诀)
    400 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 356.1 mg
Eiwitten 1.7 g
Calorieën 204.5 kJ / 48.9 kcal
Vetten 4 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...