Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 克 帕玛森奶酪(Parmesan cheese), 切块(约3厘米)
波隆那肉酱
- 200 克 综合蔬菜 (西芹、胡萝卜和洋葱),切块
- 40 克 特级初榨橄榄油
- 800 克 综合肉糜 (猪肉、牛肉各半)
- 100 克 干白葡萄酒
- 300 克 罐头番茄碎
- 1 - 1 ½ 茶匙 盐, 适量
- ½ - 1 茶匙 黑胡椒粉, 适量
白酱
- 1000 克 牛奶
- 80 克 黄油, 软化
- 100 克 面粉
- 1 茶匙 盐
- 1 - 2 小撮 豆蔻粉
千层面做法
- 黄油, 涂抹烤盘及馅料中使用
- 250 克 干的千层面皮, 约12片(10厘米x20厘米)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 4078.6 kJ / 974.8 kcal
- Eiwitten
- 47.1 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 59.9 g
- Verzadigd vet
- 43.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1536.9 mg