Apparaten en accessoires
辣白菜炒五花肉(高温版)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
辣白菜250 克
-
油10 克
-
五花肉 切0.5厘米厚片300 克
-
料酒10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
白洋葱 切丝50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
213.4 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1320 kJ /
315.5 kcal
Vetten
29.5 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
9.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
和小美一起做家宴
11 recepten
China
China
高温专辑
37 recepten
China
China