辣白菜炒五花肉(高温版)

辣白菜炒五花肉(高温版)

4.5 29 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 辣白菜
    250 克
  • 10 克
  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 白洋葱 切丝
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 213.4 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1320 kJ / 315.5 kcal
Vetten 29.5 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 9.2 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...