Bezglutenowy chleb kukurydziany

Bezglutenowy chleb kukurydziany

2.9 85 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
20 kromek

Ingrediënten

  • 400 g mleka (patrz wariant)
  • 25 g drożdży świeżych pokruszonych
    1 opakowanie suchych drożdży, (7-8 g, patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki cukru
  • 250 g mąki kukurydzianej
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 15 g siemienia lnianego, mielonego (patrz wskazówka)
  • 1 jajko
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 kromkę

Natrium 131.5 mg
Eiwitten 2.7 g
Calorieën 364.3 kJ / 87.1 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 13.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...