Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 140 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 cucchiai di acqua fredda
Zucca e base
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Ripieno
- 3 uova
- 1 tuorlo
- 400 g di latte condensato zuccherato
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- panna montata, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 912.3 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 213.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon rolls
4h
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1h
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30min
Cestini di granola alle noci con yoghurt e frutta
55min
New York cheesecake
6h 30min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Galette rustica alle ciliegie
2j
Hummus
10min
Coleslaw
10min