Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 140 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 cucchiai di acqua fredda
Zucca e base
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Ripieno
- 3 uova
- 1 tuorlo
- 400 g di latte condensato zuccherato
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- panna montata, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 912.3 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 213.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1h
Menù: Falafel; Babaganoush; Malabi (Bimby Friend)
3h
Khao poon
2h
Brunch spagnolo (muffin, tortilla, salmorejo e pan all'aglio e pomodoro)
1h 15min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Mochi
40 min
Pane naan
3h 10min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 Min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Pecan pie
2h 30min
Cinnamon rolls
4h
Pumpkin pie
2h 30min