Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 140 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 - 2 cucchiai di acqua fredda
Zucca e base
- 1500 g di acqua
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
Ripieno
- 3 uova
- 1 tuorlo
- 400 g di latte condensato zuccherato
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- ½ cucchiaino di sale
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- panna montata, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 912.3 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 213.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon rolls
4h
Baozi brasati
1h 30min
Crostata ai pistacchi
4h
Crepes rosa con hummus di ceci
35min
Curry di ceci (vegan)
1h
Ramen coreano con tofu
50min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Cioccolata calda ruby con lamponi
15min
Dim sum di verdure
1h 30min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Smoothie al mango
5min
Banana bread (TM6)
1 Std. 50 Min