Przecier pomidorowy (passata) z bazylią i czosnkiem

Przecier pomidorowy (passata) z bazylią i czosnkiem

4.9 114 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 słoiki

Ingrediënten

  • 4 ząbki czosnku
  • 2800 - 3200 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
  • 10 gałązek bazylii, świeżej tylko liście
  • 2 - 4 łyżeczki soli
  • 40 g oleju

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 słoik

Natrium 1782.3 mg
Eiwitten 7.1 g
Calorieën 958.2 kJ / 229 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 9.2 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 30.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...